Instagram fra bunden
- og hele vejen rundt

Et online Instagram kursus du kan tage lige præcis hvor og hvornår det passer dig. Instagram kurset er helt fra bunden og arbejder sig længere og længere ind i Instagram universet og de muligheder, der findes for virksomheder, der bruger Instagram som markedsføringskanal. Derfor passer det her Instagram kursus til alle niveauer.

Læs mere om Instagram fra bunden - og hele vejen rundt

Instagram online kursus

Facebooks konkurrenceregler på et clipboard

Facebook konkurrencer
- vind på egne konkurrencer

Facebook konkurrencer skal ikke kun være til glæde for dine følgere. Med dette online kursus får du et grundigt indblik i alle de emner, du bør have in mente for at afholde en konkurrence som du rent faktisk også får noget ud af.
Andet end at glæde en vinder altså.

Læs mere om Vind på egne konkurrencer

Facebook Workshop
- online workshop

Facebook Workshop er til dig, der administrerer virksomhedens facebookside. Du får et kursus, som består af meget mere end bare tomme teorier.  Du lærer at bruge de samme metoder, jeg selv benytter mig af for at få succes på det sociale medie. Du er træt af at skrive opslag, som stort set ikke får noget engagement. Du vil gerne lære, hvordan du får nye kunder. Og så er der naturligvis fokus på content - indholdet. Dét og meget mere er, hvad du kan forvente på en hel dag på Facebook Workshop.

Læs mere om Facebook Workshop

Kvindehænder skriver på bærbar computer

Instagram kursus

Instagram kursus
Kan du tjene penge og tiltrække kunder via Instagram?
Svaret er ja!
Den bedste Instagram strategi er dog ikke at sætte sig ned og vente på at brugerne [læs: kommende kunder] får øjnene op for din virksomhed. Ihvertfald ikke hvis du vil tjene penge på Instagram.
Du lærer, alt du har brug for at vide, for at rykke din virksomhed på Instagram.

Læs mere om Instagram Kursus