Instagram fra bunden
- og hele vejen rundt

Et online Instagram kursus du kan tage lige præcis hvor og hvornår det passer dig. Instagram kurset er helt fra bunden og arbejder sig længere og længere ind i Instagram universet og de muligheder, der findes for virksomheder, der bruger Instagram som markedsføringskanal. Derfor passer det her Instagram kursus til alle niveauer.

Læs mere om Instagram fra bunden - og hele vejen rundt

Instagram online kursus

Facebooks konkurrenceregler på et clipboard

Facebook konkurrencer
- vind på egne konkurrencer

Facebook konkurrencer skal ikke kun være til glæde for dine følgere. Med dette online kursus får du et grundigt indblik i alle de emner, du bør have in mente for at afholde en konkurrence som du rent faktisk også får noget ud af.
Andet end at glæde en vinder altså.

Læs mere om Vind på egne konkurrencer

1:1 Facebook Kursus
På et 1:1 Facebook kursus tager vi udgangspunkt i din virksomhed. Vi gennemgår og tilpasser din facebookside fra A-Z, hvorefter vi lægger en indholdsstrategi. Du vil blive undervist i, hvordan Facebook fungerer - hvad de forskellige funktioner kan, og hvordan du bruger dem. Hvordan du får engagerede følgere, der interagerer med dig på Facebook. Hvordan du undgår at løbe tør for idéer til dine opslag på Facebook og kendskab til forskellige analyse værktøjer med mere.

Se her hvad du lærer på et 1:1 Facebook kursus

Facebook kursus med din virksomhed i fokus

Instagram kursus

Instagram kursus
Kan du tjene penge og tiltrække kunder via Instagram?
Svaret er ja!
Den bedste Instagram strategi er dog ikke at sætte sig ned og vente på at brugerne [læs: kommende kunder] får øjnene op for din virksomhed. Ihvertfald ikke hvis du vil tjene penge på Instagram.
Du lærer, alt du har brug for at vide, for at rykke din virksomhed på Instagram.

Læs mere om Instagram Kursus

Facebook Workshop
Facebook Workshop er til dig, der administrerer virksomhedens facebookside. Du får et kursus, som består af meget mere end bare tomme teorier.  Du lærer at bruge de samme metoder, jeg selv benytter mig af for at få succes på det sociale medie. Du er træt af at skrive opslag, som stort set ikke får noget engagement. Du vil gerne lære, hvordan du får nye kunder. Og så er der naturligvis fokus på content - indholdet. Dét og meget mere er, hvad du kan forvente på en hel dag på Facebook Workshop.

Læs mere om Facebook Workshop

Facebook kursus for begyndere

Online Facebook kursus

Facebook fra bunden
Et Facebook online kursus. Kurset er perfekt til dig, som ikke kan tage en dag eller to fri for at deltage på en live Facebook workshop. Eller til dig, der gerne vil lære i dit eget tempo. "Facebook fra bunden" er et basis online kursus til dig, der står uden en Facebookside, eller til dig der gerne vil have en grundig gennemgang af din Facebookside og samtidig få helt styr på, hvordan du benytter Facebook's mange [oversete] funktioner.

Læs mere om Facebook fra bunden

Foredrag
Er I en gruppe, som ønsker at høre et Instagram eller Facebook foredrag? Om hvordan man som virksomhed opbygger et community omkring sit brand på Facebook eller Instagram? Eller har I nogle specifikke ønsker?
Tag kontakt til mig, så vi kan tage en snak om, hvad der er mest relevant for jer at høre om.  Jeg har tidligere holdt oplæg på blandt andet konferencer som Digital Markedsføring og på Danmarks største konference om online marketing - MarketingCamp

Ja tak! Book et foredrag om sociale medier

Book mig til et foredrag

facebook kurser

Facebook mini kurser

Facebook mini kurser er kurser du tager online. Du kan tage kurserne uanset om du har deltaget på Facebook kursus eller workshop og uanset om du er begynder på Facebook eller erfaren Facebook administrator. Der vil komme flere mini kurser at vælge imellem. Lige nu kan du tage kurset "Sådan får du flere følgere på Facebook" eller "Få succes på Facebook".

Læs mere om Facebook online mini kurser

Facebook abonnement
Du og mange andre virksomhedsejere har fået øjnene op for værdien i markedsføring på Facebook, og måske har du allerede en facebookside. Men fordi tiden oftest ikke er til løbende at gøre en indsats, udnyttes den online markedsføring ikke optimalt. At have en profil på sociale medier kræver både tid og engagement. Har du en god strategi for det, kan du både få nye kunder og tage dig af de nuværende.
Med et facebook abonnement er din facebookside altid aktiv.
læs mere om facebook abonnementer

Facebook abonnement er til dig som ikke selv har tiden til at passe din Facebook side