Instagram feed på Facebook

Guide:Tilføj Instagram fane på Facebook
Bruger du både Facebook og Instagram professionelt i din virksomhed, så kan du nemt forbinde de to sociale medier. Det her er en guide, der viser dig, hvordan du forbinder din Instagram konto (virksomhedsprofil) med den Facebookside du administrerer.
Læs mere...

Coverbillede Facebook

Mobilvenligt coverbillede på Facebook
Coverbilledet er det første brugerne ser, når de besøger din Facebookside. Det skal derfor sidde lige i skabet, og se lækkert ud. Uanset om brugeren ser dit coverbillede på en mobiltelefon eller fra en computer. Jeg viser dig, hvordan du får et mobilvenligt coverbillede. 
Læs mere...

Lig øverst i dine følgerns newsfeed

Nå ud til dine følgere på Facebook
Hvis du tror at dine følgere på facebook ser dine opslag "bare" fordi de har liket din facebookside, så tager du desværre fejl. Det er en meget lille procentdel af dine følgere der, som udgangspunkt, ser dine opslag på facebook. Men det kan du gøre noget ved!

Læs mere...

Facebook og Instagram konkurrencer

Når du opsætter en konkurrence på Facebook eller Instagram, skal du vide, hvad du MÅ, og hvad du IKKE MÅ stille som betingelse for deltagelse i konkurrencen.
Både i henhold til markedsføringsloven og Facebook og Instagram's konkurrenceregler.

Læs mere...

Genbrug dit content

Genbrug dit content
Der skal skrives blogindlæg. Der skal postes på Facebook og på Instagram. Og så skal der skrives nyhedsbreve og jeg kunne blive ved. Vil du spare tid på nogle af de her opgaver. Så genbruger du dit indhold. Uden at du gentager dig selv igen og igen.

Læs mere...

Du skal ikke gøre som konkurrenten på Facebook

3 myter om Facebook
Der findes rigtig mange gode råd om virksomheder og Facebook markedsføring. Der findes også rigtig mange dårlige, eller forældede, tips om hvordan du får mest ud af virksomhedens facebookside. Jeg buster 3 myter om Facebook her.

Læs mere...

Effektiviser din tid som Facebook administrator

Effektiviser din tid som administrator
Er Facebook en af de ting du nedprioriterer når du har travlt? Det er dumt. Også selvom du sikkert anser Facebook for at være en gratis måde at markedsføre dig på. Det er dumt fordi din rækkevidde falder markant, hvis ikke du bruger din Facebookside kontinuerligt. Du får her 10 måder, du kan effektivisere din tid på Facebook.

Læs mere...

3 tips til din facebook markedsføring

3 tips til markedsføring på facebook
Jeg ser det desværre alt for ofte. Både hos kursister og kunder men også hos virksomheder jeg synes godt om på facebook. De fokuserer for lidt på deres kunder og for meget på dem selv.
Det er ikke måden man markedsfører sig på de sociale medier.

Læs mere...

Bliv mere synlig på Facebook

Sådan bliver du synlig på Facebook
Facebooks algoritme gør svært for dig, som Facebook administrator, at nå ud til dine følgere. Det bliver hele tiden sværere og sværere at nå ud til følgerne på Facebook, Du får her 5 tips til, hvad der skal til for at hitte på Facebook. Lige nu.

Læs mere...

Derfor er din rækkevidde pludselig lavere på Facebook

Derfor er din rækkevidde pludselig lavere
Din rækkevidde på Facebook vil syne lavere end den hidtil har gjort. Men bare rolig. Det er ikke ensbetydende med at færre ser dine opslag. Der er Facebook som vil vise dig et mere præcist billede af, hvor mange personer du når ud til på Facebook.
Læs mere...