Facebook abonnement
Facebook og andre sociale medier er i dag en stor del af virksomheders måde at kommunikere med deres kunder på. Det kræver både tid og engagement at være på sociale medier. I hvert fald hvis du vil have folk til at tale om dig på nettet. I dag er Facebook den nye mund til mund metode.

Facebook abonnement er for dig der:
✓ ikke synes du har tiden til at passe Facebook siden ordentligt
✓ synes det er for uoverskueligt at være på Facebook flere gange dagligt
✓ gerne vil være tilstede på Facebook så dine kunder får den bedst mulige service
✓ ikke har lysten til selv at passe virksomhedens Facebook side
✓ ønsker Facebook siden administreret i forbindelse med fx. ferie, sygdom eller skoleophold

community management er til dig som ikke selv har tiden til at passe Facebook siden

Facebook abonnements løsninger er et godt supplement til dig, der ønsker hjælp til din facebookside. Du du får hver måned en indholdsplan, så du altid kan se, hvad der bliver slået op på din facebookside. - og hvornår.
På den måde kan du være sikker på, at der altid er aktivitet på din side, og du behøver ikke at gå i panik, hvis du i et par uger ikke selv har tid til at poste noget på Facebook. 
Opslag bliver naturligvis drøftet meget nøje med dig således, at vi både rammer tonen, og den stemning, du ønsker at skabe på din side.

Jeg tilbyder community management af din Facebook side

Er du i tvivl om, det der kaldes community management, er noget for dig og din virksomhed er du velkommen til at kontakte mig. Jeg er ærlig og sælger dig kun den løsning, du har brug for. Det er uanset om du vælger at booke et foredrag om sociale medier eller du ønsker selv at administrere din facebookside, og dermed er interesseret i et facebook kursus.

Det er i min interesse at have tilfredse kunder.

Ja tak, jeg vil gerne have en snak om Facebook abonnement!

Få tips til din facebook markedsføring ved at følge mig på facebook